Sådan returnerer du dit produkt

Hvis du endnu ikke har modtaget din bestilling kan du først og fremmest afvise modtagelsen af produktet. Når vi får dit produkt retur, henvender vi os til dig, så vi får afklaret dit ønske. Hvis du har modtaget produktet, og ønsker at returnere det, kan du følge nedestående proces.


30 dages fuld returret 

Du har heldigvis god tid til at overveje dit nye køb, så du er helt sikker på det lever op til dine forventninger. Derfor har du selvfølgelig 30 dages fuld returret, hvor du i denne periode kan få pengene retur. Ved gratis forsendelse, tilbageholdes et beløb på 30 kr ved returnering

Sådan gør du

For at kunne behandle din returvare med lynets hastighed har vi behov for din hjælp. Hvis du sikrer, vedlægger en kopi af din kvittering i pakken, som skal retur, forsøger vi at sætte danmarksrekord i returbehandling.

Returadresse: Chiodopro Danmark. att: Retur af vare. Tullinsgade 23. st th. 1618 Kbh V.

 

Få pengene retur indenfor få dage

Det kan heldigvis hurtigt klares! Så snart at vi har modtaget produktet, vil vi med det samme sætte en tilbageførsel i gang. Du kan derfor forvente at have pengene på kontoen indenfor 3-5 hverdage. 

 

Ofte stillede spørgsmål

Hvem betaler for returfragten?

 

Som udgangspunkt vil du selv skulle stå for denne omkostning. 


Kan jeg returnere varen uden den originale emballage?

Vi vil helt klart helst have varen retur i original emballage. Er emballagen væk eller beskadiget, falder varen i værdi. Det vigtigste for os er dog, at du pakker varen rigtig godt ind, når du sender den, så den ikke tager skade på sin vej retur. Er du i tvivl, er du velkommen til at kontakte os i kundeservice. på email: chiodoprodanmark@mail.com

Kan jeg afprøve mit produkt og stadig returnere det?

Du kan som udgangspunkt ikke tage produktet i brug, der kan være undtagelser, spørg altid inden du tager det i brug.