Ania Prus er en super talentfuld instruktør for ChiodoPro Danmark (en af verdens førende og hurtigst voksende mærker indenfor negle) - med en beliggenhed i hjertet af Vesterbro i København. Hun er været verden rundt for at lære forskellige færdigheder inden for at tegne & kunstmaling. Hun har studeret fine arts på Diablo Valley College i California USA. Uddannet ved drawing & painting department på the Academy of Fine Arts in Poland.

Hendes rejse med negle startede år tilbage, hvor hun har taget en lang træning med en verdensmester inden for negle og derfra forsat videre alene, hvor hun har leveret kunder imponerende negle med et kunstnerisk udtryk. 

Hun sørger hele tiden for holde sine færdigheder up to date ved at tage kurser ved nogle af de dygtigste master educatorer, følger med i hvad der rører sig indenfor negleverdenen, i standarder, hygiejne & de rigtige holdninger til korrekt og sikker neglebehandlinger ved at følge med nyheder & artikler fra negleverdenen.

Hun underviser om alt der er værd at vide om negle. Hendes perfektion & sans for detaljer, gøre hende til en underviser, der stiller krav og gør hendes kurser rigtig meget værd, hvis du sørger at forbedre dig.

Hendes passion for Skønhed stopper ikke her...

Hun er også Certificeret Makeup Artist, og selvlært Bodypainter.